marți, 3 mai 2011

they torched the fucking premises...

Bin Laden
a fost impuscat in cap ... Bau-bau-ul vest occidentului a fost lichidat. O operatiune care te lasa fara suflare, trupe Seals la maxim, evolutie a la Van Damme. Obama cu imaginea pe plus. Muistii de americani sarind ca maimutele bucurandu-se de propria pula in Times Square. *(parca amu' vad talibanii sarind in sus si tragand cu kalasnikoavele in aer sau irakienii lovind cu slapii in mod compulsiv vreun portret;  o alta viata cu o alta fata; atat; oamenii = maimute)
Cacat.
Cu atata duium de dovezi la sacosa, taceam dracului din gura si imi bagam pula in gura mediei la momentul potrivit. Alt HAU-HAU de care sa urle presa de toate culorile si toate natiile.
PS
Pentru cine nu stie, terorismul global nu are nici macar o legatura cu un singur individ sau o singura organizatie... E un fenomen difuz, de necontrolat nici macar e catre cei "din aceeasi tabara" si care, tocmai din aceeasi cauza, nu va fi stopat niciodata. Teroristul este un individ spalat pe creier  - in primul rand -  si asta din diverse criterii vorbind: ideologice, religioase etc. Este motivul pentru care acesta este un fenomen de neoprit. Orice ai face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu