sâmbătă, 25 februarie 2012

Nişte fuste...

Cateodata am impresia că e cate una intr-asa hal de proasta că se revoltă si natura. Parcă şi bălţtle pe langa care păşeşte se zduduie singure de prostia ei si se revarsă.
Si eu sunt si mai prost decat ea, pt că imi fac de lucru sa scriu prostii pe blog. Nu va impacientati si nu incercati sa gasiti personajul. S-ar putea sa fie chiar langa dumneavostra, sau chiar in patul dumneavostra, pentru ca, ea, ati GHICIT!, este un personaj colectiv. Este femeia de la natura by default ofticata. Sa te fereasca dumnezau sa-i spui ca e buna, sau ca ai fute-o, se dezlantuie iadul asupra ta. Iti da cu poseta in cap, se uita la tine de parca ai avea rîie fara sa ai, te face sa te simti murdar, dezgustator, handicapat, insuficient, cu pula mica, fara bani, neimportant, lipsit de har...
Nu pot sa inteleg cum se mai si caca astea. Oare nu mor cate putin, in fiecare zi cate o clipa, la fiecare cacare cate un pic ?

8 comentarii:

  1. Frustrare!Frustrare!Frustare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze gresala dar ma grabeam sa te fac frustrat la faza asta. Hihi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai identificat corect. Ce altceva ai mai inteles ?

      Ștergere
    2. N-ati intalnit niciodata specimenul ? Ii exprimi punctul de vedere cum ca e un minunat exemplar al speciei homo sapiens si ca ai fi onorat si ti-ai dori sa exersezi actul procreerii sau alte chestii conexe, si specimenul se zburleste complet. E dincolo de ceea ce sunt capabil sa inteleg...

      Ștergere
  3. Pai nu intelegi pentru ca nu e homo sapiens. E homo muierunsis si are ale coordonate. De aia se zburleste. Nu incerca sa le spui ca vrei sa le futi, incearca sa le spui ce frumoase sunt sau ce inteligente sunt si le ve fute.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ce sa le minta sa obtina acelasi lucru? frumoasa nu e tot una cu buna, iar despre inteligenta nu a vorbit nimeni ;) ... Dave, ai dreptate, adevarul nu mai are frumusete printre atatia biti roz!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda... propun de urgenţă instituirea a doua brand-uri: Hello Piţi! si HaiCoi!

      Ștergere