vineri, 18 noiembrie 2011

Ben Gay

Bengay, spelled Ben-Gay prior to 1995, is an analgesic heat rub used to relieve muscle and joint pain. It was developed in France by Dr. Jules Bengué, and brought to America in 1898. The name Bengué was anglicized to Bengay. It was originally produced by Pfizer Consumer Healthcare which was later acquired by Johnson & Johnson.
 Pt ca...daca iti place sa fuţi grase... se face mişto de tine. Daca iti place sa fuţi femei cu 25 de ani mai in varsta decat tine... se face misto decat tine. Daca iti place sa se pişe pizdele pe tine... se face misto de tine. Daca iti place sa fuţi urâte in cur... se va grohăi in hohote.
DAR ! Doamne fereste sa râzi de unul că-i place pula si suge muie si se fute in cur  -  e politic incorect. Esti ultimul om si vei fi marginalizat si aratat cu degetul si considerat intolerant. Măi să fie ? Am inventat eu vreuna din metehne ? Ce pula mea ? Nu mai avem voie sa radem unii de altii ?
Orientarea sexuala nu este considerata o optiune... Pai... nu este !  Invit toti poponarii sa râda de mine pentru ca imi place sa fut femei !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu