luni, 19 martie 2012

Mizerii feminogene...



Asa dupa cum homosexualitatea (spre exemplu) NU ESTE o alegere,  a-ti dori mai mult sau mai putin de la viata ESTE o alegere. Sa alegi sa produci plozi (in general vorbind) este, si daca nu este, ar trebui sa fie o alegere bine documentata pentru orice fiinta umana inzestrata cu discernamant. Un copil presupune sacrificii, si mi se pare cel mai firesc lucru sa alegi sa sacrifici cate ceva pentru ca sa produci copii. Un job este un asemenea sacrificiu. Deal with it !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Doresc pe aceasta cale sa trimit multa muie catre societatea Femina Romania punct ro care a ales aceasta cale patetica si de rahat sentimentalist de cea mai joasa speta spre a se face auzita. Cateodata si cele mai bune intentii sunt murdarite de un efort exagerat de a te face inteles. Repet: m u i e pentru tentativa ieftina de maniPULAre.

Un comentariu:

  1. Ca sa fiu mai explicit. Femeile din romania au ajuns sa-si planifice copii in asa fel incat sa profite din plin de pe urma banilor obtinuti in timpul concediului maternal. Las-o 'm pula mea de treaba cu feminismul.

    RăspundețiȘtergere