vineri, 20 aprilie 2012

O, tu, serenă prostie...

O sa ajungem in curand itr-o lume in care prostia in stare cristalizata si atitudini de gen "holier than thou" or sa fie in mod oficial subventionate. Asta pentru ca in acest moment sunt doar tacit subventionate.
Ce oameni, dom'le, ce oameni... Nu mai poti sa-i spui la o proasta sa-ti suga pula (la figurat, evident, im mod vadit explicit ca DOAR la figurat) ca te trezesti de-logat de pe FB, cu "contentul" raportat si cu frustrarea pornita la maxim. Cred cu toata sinceritatea ca legea impotriva vrajitoarelor care iau 250 de mii de euro de la individe ca oana zavoranu si cenzura pe FB sunt niste atitudini care favorizeaza prostia. Nu ca cineva nu ar trebui sa fie asa, ca doar n-om fi cu totii "mensa", but still...
PS. Sugi pula, alexandro, si cu curul, si cu gura, si la propriu, si la figurat, si iti doresc sa ramai gravida si sa faci 6 (şase) copii, si toţi 6 sa fie minunati si frumosi si,  insumat toti 6, cat mine de destepti !
Fuck you !

7 comentarii:

  1. Da si noua un link, bre! C-asa, fara informatii, zici ca-i un dialog intre mutu si surdu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te iei sistematic de prietenii mei apropiati sub o forma sau alta si ma cam amaraste acest lucru. As prefera sa fii direct daca ai ceva sa-mi spui mie si sa o faci in privat. Multumesc :-) Nu ca mine acum!

      Ștergere
    2. Pai ca sa fiu direct... abia astept sa vii in Tm si sa ragaim un pohar de bere like old times ca nu te-am vazut din august sau sept... Mai direct de atat ce sa zic :-) ?
      Nu fi amarata. Prietenii tai trebuie sa-si asume faptul ca pe FB, ca si in lumea larga si rea, colcaie "troli" ca mine care sunt inevitabili...:-)

      Ștergere
  2. K. Si cu Alexandra cum ramane, sa inteleg ca o sa-i ceri scuze pentru cuvintele grele adresate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As putea sa fac asta, sigur, dar cred ca stii ca as face-o doar sa nu te superi tu pe mine pt ca... in final ... mi-am asumat rolul de troll ? A fost ideea ei, nu a mea :-)

      Ștergere
    2. M-as bucura s-o faci. E o prietena draga din timi cu care am o tona de troll-uri facute impreuna. Urmeaza sa mergem next week cu bicicleta la mare....mai mult de atata, sa nu uitam ca tu esti mai mare, deci ti se cuvine onoarea :P

      Ștergere